About us

Företaget

Itrevex AB ägs och drivs av Joakim Engström som kört utställningstrailers sedan 1999. Mängder av genomförda evenemang med trailer som plattform i över 30 länder har gett en unik erfarenhet. Bolaget äger en handfull utställningstrailers med tillhörande dragbilar samt innehar driftansvar för ytterligare externa utställningsekipage och event-fordon.

Vi arbetar långsiktigt och nära med de bästa aktörerna inom design, utställningsproduktion, teknik och turnétransporter och vi levererar stora som små projekt med helhetsansvar över hela europa.

Vårt uppdrag

Även om vi alltid är engagerade i syfte och innehåll är huvuduppdraget alltid det praktiska genomförandet. Vårt ansvar är att projektet blir så framgångsrikt som möjligt och levereras med samma höga nivå genom hela kedjan.

Planering

Projektplanering sker på vår anläggning i Nynäshamn i direkt anslutning till fordon och produktion. Utställningar turnéanpassas och lastsäkras, packlistor bockas av och en deadline sätts med tid för generalrepetition.

Montering av dekor, inredning och produkter.

Projektplanering, checklistor och manualer.

 

 

Genomförande

Ett effektivt genomförande får vi genom att optimera turnéplan, addera aktiviteter och målgrupper, löpande service och säkerhetskontroller samt 24/7 support.

Miljö- och kvalitetsarbetet dokumenteras och kommuniceras kontinuerligt med stöd och struktur från ISO.

ISO 14001:2015

ISO 9001:2015

Vad vi gör

Turnélogistik

Transport

Projektledning

Eventlager

Underhåll

Uppställningsplatser

För nyheter och inspiration besök våra digitala kanaler

InstagramFacebookLinkedIn

Mer om våra tjänster

Tjänster